Hälkopp (2st)199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Hälkopp (2st) 

Ett par mjuka och bekväma hälkoppar som passar alla fötter. Inläggen ger en ultimat avlastning för hälen och förebygger problem som exempelvis hälsporre. Avlastar hälen från belastning och motverkar häl- och knäproblem.


Ger dämpning för hälen

Lindrar hälsmärtor

Förebygger skador

Passar i alla skor

Hög kvalité


Hälkopparna ger stötdämpning

Hälkopparnas ergonomiska skålning runt hälen ger stöd till dina fötter. I skor som glappar i hälen fungerar hälkopparna som ett bra stabiliserande komplement. Inläggen har också en stötdämpande förmåga som minimerar påfrestande stötar för kroppen.

Avlastar hälsmärtor och hälsporre

En hälkopp är ett utmärkt hjälpmedel för dig som lider av smärtor i hälarna. Om du har hälsporre kommer dessa hälkoppar troligen hjälpa dig att bli av med smärtan från hälsporren snabbt och enkelt.

Hälkopp för alla skor

Det är enkelt att placera hälkopparna i olika typer av skor, såväl joggingskor som nätta sandaler. Hälkopparna har en tygbeklädd mjuk yta som motverkar skav mot hälen. Sulans underdel av silikon-gel hjälper koppen att sitta fixerad och inte glida runt i skon. Det mjuka silikonpartiet under hälbenet motverkar och lindrar hälsporre och smärta i hälen.


StorlekTjocklekBreddLängd
Liten (35 till 40)1,5 cm7 cm10 cm
Stor (41 till 45)1,5 cm8 cm11 cm


Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: 489
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.