Fodrade innetofflor (grå)399 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Mjuka och varma fodrade innetofflor

Ett par ljuvliga fodrade innetofflor som är precis lika bekväma att placera fötterna i varje gång. Oavsett om det är en kylig morgon, ruggig höstkväll eller mitt på den kallaste vinterdagen.

Finns det något bättre än att trä på ett par mjuka och varma innetofflor på kalla fötter på morgonen? Speciellt under ruggiga höst och vintermånaderna när det är extra kallt på golvet i hemmet.

Se alla modeller av innetofflor här.


Fodrade grå innetofflor

Håller fötterna varma

Otroligt mjuka och sköna

Enkel dra-på design

Leverans 1-2 dagar


Värmande innetofflor med foder

Tofflorna är tillverkade i en dra på-stil och passar utmärkt på kyliga morgnar eller mysiga hemmakvällar under vintern, hösten och våren. Tofflorna är lätta att ta av och på. Tofflorna är även smidiga att vika ihop och packa med till stugan eller på flyget.

Håller dina fötter varma

Om fötterna är kalla kommer också hela kroppen att kännas frusen och kall. Dessa tofflor är, förutom att vara mysiga att sticka ner sina kalla fötter i på kyliga höst och vinter-morgnar, även ordentligt varma. Den extra mjuka fodrade utformningen gör även dessa innetofflor till en bra ursäkt att koka en kopp te, krypa upp i soffa och stanna hemma.

Material: Syntetisk mocka 70%, PVC 30%

StorlekTofflornas längd
Storlek 42-4325,5 centimeter
Storlek 44-4527 centimeter


Artikelnummer: vp-034
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.