Fodrade sockor med halksydd (rosa)

299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fodrade varma sockor med halkskydd

Är du trött på att frysa om fötterna? Vill du ha ett par riktigt varmt fodrade strumpor till kalla höst och vintermånader? Dessa fantastiska fodrade sockor håller fötterna varma hela dagen. De passar perfekt till kyliga golv både hemma, i stugan eller på varför inte på kontoret?


Fodrade rosa sockor

Håller fötterna varma

Fantastiskt mjuka

Enkel dra-på design

Leverans 1-2 dagar


Håll fötterna varma och bli varm i hela kroppen

De flesta människor vantrivs med att ha kalla fötter. Genom att se till att hålla fötterna varma kommer du också att känna att din kropp håller värmen bättre. Vi människor trivs som allra bäst när vi har det svalt om huvudet och varma fötter. En temperatur omkring 18-20 grader i huvudhöjd och runt 23-24 grader vid fötterna är idealiskt för de allra flesta.

Tack vare att du använder dessa varma, mjuka och skönt fodrade sockorna kommer du få en behagligt varm temperatur om fötterna varje dag. 

En storlek som passar alla

Dessa fodrade strumpor passar de allra flesta barn, kvinnor och män med i princip alla fotstorlekar. Sockornas modell är stor, fluffig och mysig. De är töjbara och kan enkelt dras långt upp kring vaderna för att fe en extra varm och skön mysfaktor. Personen på bilden har skostorlek fyrtioett. 


Material: Polyester 100%

Artikelnummer: VP-041
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.