Varma tofflor (blå)299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Varma tofflor med mjukt foder

Dessa underbara tofflor med mjukt och varmt foder är lika bekväma att stoppa fötterna i varje gång. Oavsett om det är en kylig morgon, kväll eller mitt på dagen när du kommer hem.

Finns det något härligare än att sticka fötterna i ett par varma och mjuka tofflor på morgonen? Speciellt under riktigt kalla höst och vintermånaderna när det är extra kyligt på golvet, i både hus och lägenheter.


Fodrade tofflor

Mjuka och varma

Eleganta och stilrena

Dra-på design

Leverans 1-2 dagar


Värmande blå innetofflor för dina fötter

Tofflorna är tillverkade i en dra på-stil och passar utmärkt på kyliga morgnar eller mysiga hemmakvällar under vintern, hösten och våren. Tofflorna har en snygg blå färg och är lätta att ta av och på fötterna. Tofflorna är även smidiga att vika ihop och packa med till stugan eller på flyget.

Tofflorna är mysiga att sticka ner sina kalla fötter i på kyliga höst och vinter-morgnar. Den extra mjuka utformningen gör även dessa innetofflor till en bra ursäkt att stanna hemma. .


StorlekTofflornas längd
Storlek 42-4324,2 centimeter
Storlek 44-4525,5 centimeterArtikelnummer: VP-030-41
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.