Varma inneskor (röd)299 kr
249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Varma inneskor (röd)

Håll fötterna och resten av kroppen varm, även under kalla höst och vinterdagar. Inneskor är oumbärliga, för dig som är frusen om fötterna eftersom inneskorna håller fötterna varma hela dagen.

Dessa snygga och eleganta innetofflor i konstläder är otroligt mjuka och sköna att använda varje dag. Tofflorna passar utmärkt att använda inomhus för att undvika kyliga golv.


Fodrade och varma inneskor

Stilren design

Mjuka och bekväma

Leverans 1-2 dagar


Varma och sköna inneskor

Inneskor är underskattade. De är både praktiska och sköna att bära samtidigt som de håller fötterna varma hela dagen. Dessa inneskor kan med fördel användas under hösten och vintern för att undvika bli kall om fötterna. Tofflorna är tillverkade i konstläder och har en snygg, elegant och stilren design. Inneskorna är superhärliga att ta på sig på morgonen, på kvällen, eller på dagen för att slippa ha kalla fötter.

Varför inte köpa ett par extra, då de lämpar sig väl även väl på kontoret eller i stugan?

StorlekTofflornas längd
Storlek 34-3522,5 centimeter
Storlek 36-3723 centimeter
Storlek 38-3924 centimeter


Artikelnummer: 988
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.