Varma mikrovågstofflor (vetetofflor)249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Tofflor med värmande effekt

Slipp kalla fötter med dessa stilrena och sköna värmande tofflor. Ta ut värmedynan ur tofflan och värm den i mikrovågsugnen i 90 sekunder. Sätt tillbaka den i tofflan och njut av värmen som sprider sig till dina fötter. Dynan behåller värmen i 60 minuter. Värmedynan förvaras i en praktisk ficka med dragkedja på undersidan av tofflan. Tofflorna är tillverkade i ett flexibelt polyester material för att passa de flesta fötter. Sulan är cirka 27 cm lång.


Varma och sköna

One size passar alla

Värmer dina fötter

Håller värmen i en timme

Leverans 1-2 dagar


Varma vetetofflor för kalla fötter

Upplev känslan av varma fötter med hjälp av varma vetetofflor som du enkelt värmer upp med hjälp av mikrovågsugnen. Värm enkelt dessa härliga vetetofflor i mikron en stund, dra på dem och kryp sedan ner i soffan och slappna av.

Mikrotofflor är tofflor som du enkelt värmer i mikron. Med bara 60 sekunders uppvärmning håller tofflorna varma i minst en timme. Tofflorna är tillverkade i fleece och de håller värmen tack vare vetepåsarna som finns i värmetofflorna. 

Funktionen i dessa värmande tofflor är densamma som hos en vanlig vetekudde, vilket gör det väldigt smidigt att värma ett par kalla fötter. Tofflorna kan värmas gång på gång, utan att tappa värmehållningsförmågan

Artikelnummer: vp-029
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.