Varma innetofflor299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Mjuka och varma tofflor med foder

Ett par underbara tofflor med mjukt och varmt foder som är lika bekväma att placera fötterna i varje gång. Oavsett om det är morgon, kväll eller mitt på dagen.

Finns det något bättre än att sticka fötterna i ett par varma tofflor på morgonen? Speciellt under de kalla höst och vintermånaderna när det är extra kyligt på golvet, i både hus och lägenheter.


Fodrade tofflor

Mjuka och varma

Otroligt mysiga

Dra-på design


Värmande innetofflor

Tofflorna är tillverkade i en dra på-stil och passar utmärkt på kyliga morgnar eller mysiga hemmakvällar under vintern, hösten och våren. Tofflorna är lätta att ta av och på. Tofflorna är även smidiga att vika ihop och packa med till stugan eller på flyget.

Tofflorna är mysiga att sticka ner sina kalla fötter i på kyliga höst och vinter-morgnar. Den extra mjuka utformningen gör även dessa innetofflor till en bra ursäkt att stanna hemma. .

Upper material: Plush 40%, TPR 30%, Sponge 20%, colth 10%.

Outsole Material: TPR


StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3721,7 centimeter
Storlek 38-3922 centimeter
Storlek 40-4123 centimeter
Storlek 42-4323,5 centimeter
Storlek 44-4524,5 centimeter
Storlek 46-4726 centimeter


Artikelnummer: 722
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.