Elastiskt knästöd (Grön)179 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Elastiskt knästöd grön

Ett stabiliserande knästöd som ger kompression och stöd till ditt knä. Knästödet kan med fördel användas av dig som tycker om att röra på dig på fritiden, exempelvis vid promenader. Knästödet fungerar också utmärkt att använda vid idrottsaktiviteter så som löpning, bollsporter eller racketsporter. Knästödet ger extra stöd och avlastning. 


Stabiliserande knäskydd

För idrottsaktiviteter

Elastisk storlek

Hög kvalitet

Leverans 1-2 dagar


Slitstarkt knäskydd i hög kvalitet

Detta knästöd är tillverkat i ett töjbart material av hög kvalitet. Knästödet säkerställer stabilitet i din knäled. Den ergonomiska passformen säkerställer optimal fixering av knäleden vid högintensiv aktivitet så som löpning, bollsport eller racketsport. 

Elastiskt material som andas

Knäskyddets är uppbyggd med olika kompressionszoner och träs enkelt över knäleden för att säkerställa optimal funktion i form av stabilitet och avlastning av knäleden vid aktivitet. Materialet är elastiskt vilket gör att skyddet ger ett bra stöd för alla. Knäskyddets material släpper igenom luft vilket gör att det inte blir obekvämt att använda skyddet ens under de allra varmaste sommardagarna.

Artikelnummer: 652
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.