Knäskydd för hopparknä

300 kr
199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Knäskydd för hopparknä

Ett bekvämt och avlastande knäskydd för effektiv avlastning vid exempelvis schlatterknä och hopparknä. Knäskyddet ökar lokalt blodgenomströmningen över smärtområdet och ger en direkt smärtlindrande effekt. Knäskyddet påverkar inte knäledens rörelseförmåga.


Stabiliserande knäskydd

För vardag eller idrott

Justerbar storlek

Hög kvalitet

Leverans 1-2 dagar


Knäskyddet skapar ett tryck mot knäskålssenan vilket ger stöd, avlastning och minskad smärta till knäet. Knäskyddet gör att du som har drabbats av hopparknä eller schlatterknä kan vara mer aktiv och klara rehab under det att skadan läker ut. Skydden är tillverkade av microfibermaterial vilket gör att de kan bäras bekvämt under dagen.  

Vad är schlatterknä 

Schlatters sjukdom (vanligt kallat schlatterknä) är en överbelastning av knäet som drabbar knäskålssenans infästning mot underbenet. Skadan drabbar ofta idrottsaktivba ungdoma, som tränar mycket under unga år (mellan 8-15 år). Eftersom fästet inte inte den belastning det utsätts för vilket leder till allt från molande värk till stark smärta som hindrar den drabbade att vara så aktiv som hen önskar. Det är vanligt att detta fäste blir förstorat och känsligt för tryck och knästående.

Vad är hopparknä

Hopparknä är en överbelastningsskada som gör att smärta uppstår på framsidan av ditt knä. Skadan uppstår ofta vid upprepad överbelastning av senan under knäskålen. Det är väldigt vanligt att skadan framförallt drabbar idrottare inom sporter där mycket hopp ingår, exempelvis volleyboll. 

Symptomen vid hopparknä är oftast väldigt vällokaliserad smärta på knäets framsida där patellarsenan fäster in mot knäskålen, och som förvärras vid ansträngning. Är skadan av mildare karaktär har man framförallt smärta efter aktivitet, men i takt med att skadan förvärras känner man av den även i början av aktiviteten. Efter hand kan det göra ont även under aktivitet och tillslut även när man vilar.

Artikelnummer: OS-006
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.