Långt knästöd349 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Långt knästöd

Knästödet avlastar knäområdet med kompression och värme. Stödet stabiliserar knäleden och minskar trycket, vilket i kan minska smärta och obehag i knäet. Knästödet kan med fördel användas av dig som idrottar men fungerar också bra i vardagen för extra stöd och avlastning.


Stabiliserande knäskydd

Utmärkt för idrott

Elastisk storlek

Hög kvalitet

Leverans 1-2 dagar


Slitstarkt knäskydd för ditt knä

Detta långa knästöd är tillverkat i kompressionsmaterial av hög kvalitet, vilket säkerställer stöd och kompression av knäleden både i vardagen eller när du idrottar. Kompressionstextilen ger dels ett bra stöd men är samtidigt enkelt att sätta på och att ta av. Knäskyddets passform säkerställer optimal fixering av knäleden vid högintensiv aktivitet så som löpning, bollsport eller racketsport. 

Elastiskt material ger komfort

Detta Knäskydd är uppbyggt med olika kompressionszoner för bästa komfort och passform. Knästödet ger bästa möjliga stabilitet och avlastning av knäleden vid fysisk aktivitet. Materialet är elastiskt vilket gör att skyddet ger ett bra stöd för alla. Materialet släpper igenom luft vilket gör att det inte blir obekvämt att använda skyddet ens under de allra varmaste sommardagarna.

Storleksguide

Knästödet finns i tre olika längder (38 cm, 42 cm och 46 cm). För bästa möjliga funktion ska knästödets översta del placeras femton centimeter ovanför knäskålen. Materialet är elastiskt vilket gör att knästöden passar omkretsen på de flesta ben och lår.

Spandex 25%, Polyester 33%, Nylon 42% 

Knästöden bör handtvättas i 30 grader och hängtorka efter användning.


Artikelnummer: 704
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.