Metatarsalgi (hjälpmedel)149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Hälpmedel vid metatarsalgi

Ett par behagligt mjuka framfotsinlägg som förebygger och lindrar smärtor i framfoten vid metatarsalgi. Dessa inlägg har en mjuk silikongel insydd vid framfoten, vilket hjälper dig att få en mjuk dämpning i varje steg du tar. 


Hjälpmedel vid metatarsalgi

Mjuka och behagliga

Förebygger smärta i framfoten

Mjuka och bekväma

Leverans 1-2 dagar


Minska smärta i framfoten

Inläggen kan användas i alla typer av skor. Du kan också använda framfotsinlägget utan skor. Inlägget träs över framfoten likt en strumpa och fungerar utmärkt för smärta vid metatarsalgi eller andra typer av framfotssmärtor. Inuti strumpan finns en insydd mjuk kudde av silikongel vilket fördelar kroppsvikten över en större yta och dämpar trycket mot din framfot.

Skoinlägg vid metatarsalgi 

Om du lider av metatarsalgi så har du troligtvis väldigt ont i framfoten. Smärtan är lokaliserad framför de tre mittersta tårna. Det är också vanligt att smärtan är kombinerad med en värmekänsla i det onda området. Det kan göra ont både i själva foten och under foten vid trampdynan. Med hjälp av dessa hjälpmedel kan du minska smärtan och få en välbehövlig vila i foten.

Material: Nylon 50%, Lycra 40%, TPE 10%

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: 926
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.