• Trustpilot Image

Fotskydd (Stukad fot)

399 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Fotskydd för stukad fot

Ett stabiliserande fotskydd som du använder för att stabilisera och fixera foten när du har stukat fotleden. När du har stukat foten är det viktigt att du håller fotleden i ett stabilt läge för att påskynda läkeprocessen. 


Stabiliserande fotskydd

Påskyndar läkeprocessen

Minskar risken för återfall

Leverans 1-2 dagar

Fria byten


Fotskyddet påskyndar läkeprocessen

Med hjälp av detta fotskydd kan du påskynda läkeprocessen när du har stukat foten. Du stabiliserar din fotled vilket påskyndar läkeprocessen när du har stukat fotleden. Att stuka foten gör i regel väldigt ont. En stukad fot är i regel svår att ens stödja kroppsvikten på. Genom att använda detta stabiliserande fotledsskydd får du ett stabilt stöd till fotleden.

Så använder du fotledsskyddet

Detta fotskydd gör att din ankel och fotled blir stabil. Placera foten i fotskyddet och spänn åt skyddet med hjälp av kardborrebandet. Den stabiliserande plattan under hälen på fotskyddet gör att du inte kan röra fotleden i sidled, vilket minskar risken för att du vrickar fotleden på nytt. Samtidigt får du bättre balans så att du kan röra dig i hemmet.

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: 088013

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.