Fotledsstöd (varmt & kallt)

299 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotledsstöd med värme eller kyla

Har du ont i fotleden? Vill du minska smärtan i ankeln? Detta fantastiskt sköna fotledsstöd hjälper dig att lindra smärtan och påskynda läkningsprocessen i din fotled.

Oavsett om du vill kyla ner ankeln eller om du föredrar att värma upp det smärtande området kring fotleden kommer du älska detta fotledsstöd från första stund.


Lindra fotledssmärta med värme/kyla

Kan värmas i mikrovågsugnen

Kan kylas i kylskåpet

Förbättrar läkningsprocessen

Leverans 1-2 dagar


Värmande ankelstöd

Vid fotledssmärtor på grund av skador så som stukad fot, artros eller ledvärk upplever många att värme bidrar till ökad rörlighet och mindre smärta. Dessutom påskyndar du läkeprocessen med hjälp av värme. Du värmer enkelt den medföljande gel-kudden i mikrovågsugnen i en kort stund, för att sedan kunna njuta av avslappningen och smärtlindringen som ankelstödet ger till din fotled.

Kylande fotledsstöd

Vid nya skador som som en stukning eller vrickning i foten, kan en snabb kylbehandling hjälpa till att minska svullnaden och smärtan som ofta uppstår i fotleden. Genom att placera den medföljande gel-kudden i kylskåpet eller frysen en kort stund får du en snabb första tröst när olyckan är framme,

Påskyndar läkningen och förebygger skador

Med hjälp av detta smarta fotledsstöd med kyla och värme kan du både förebygga ankelskador, lindra smärtan om olyckan är framme eller påskynda läkeprocessen vid gamla skador.

Användningsinstruktioner:

För kylande effekt - placera gel-kudden i frysen i cirka två timmar innan användning.

För värmande effekt - placera gel-kudden i  din mikrovågsugnen enligt nedan instruktioner:

  • 800 W: 40 sekunder
  • 1000 W: 30 sekunder
  • 1200 W: 20 sekunder


Artikelnummer: OS-034
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.