Halvsula pronation199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Halvsula mot pronation

Ett fjäderlätt skoinlägg som hämmar pronation i fotleden. Skoinlägget har även en bekväm längsgående kudde som stödjer plantar fascia och metatarsalvalvet. Hälen på skoinlägget är djupt skålad häl för dämpning och komfort för hälen. 


Motverka pronation i fotleden

Mjuk och behaglig yta

Skålad häl för komfort

Hög kvalitet


Minska pronation i fotleden

De flesta människor har en lätt pronation vilket innebär att den största kroppsvikten läggs på fotens insida när man går. Vid långvariga besvär med pronation kan en felställning av benet uppstå vilket i sin tur kan leda till smärta i både knä och häl. Ett skoinlägg mot pronation hjälper fötterna att absorbera stötar och ger en behaglig och skonsam stötdämpning åt dina fötter.

Genom att använda dessa hålfotsinlägg mot pronation minskar du risken att få problem med smärta under fötterna.

- Skoinläggen minskar pronation i fotleden.


Stöd till fotvalven

Pronation innebär förenklat att foten har ett nedsjunket längsgående fotvalv och att mycket vikt läggs på fotens insida när man går. Genom att använda ett par följsamma skoinlägg med stöd under hålfoten minskar du risken för överbelastningsskador, som på sikt kan leda till att du får ont i fötter, knän och rygg.

Material: EVA-plast 85%, Sammet 15%

Artikelnummer: 406
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.