Skoinlägg värmefilt

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoinlägg för kalla fötter

Ett par mjuka och härliga skoinlägg som ger en behaglig yta för fötterna. Skoinläggen värmer fötterna under kalla höst, vinter och vårdagar. Passar i alla typer av skor. Du klipper dem din individuella storlek. 


Värmande skoinlägg

Passar i alla skor

Klipps till storlek 36-46


Varma skoinlägg

Dessa varma och sköna skoinlägg håller dina fötter behagligt tempererade om kalla höst och vinterdagar. Inläggen är isolerade och skyddar fötterna mot nedkylning. Skoinläggen är anpassade för vinterbruk och passar bra i de flesta typer av skor. Klippmallen på skoinläggets undersida ger dig möjlighet att välja din storlek. Från 36 till 46. 

Skoinlägg för kalla fötter

Dessa skoinlägg lämpar sig väl för dig som har kalla fötter. Inläggen placeras i dina skor och ger ett extra lager av skydd mellan skornas kalla yta och dina fötter. Du håller dina fötter varma även under kalla höst och vinterdagar med dessa skoinlägg för kalla fötter.

Artikelnummer: SI-042
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.