Severs skada (hälkopp)199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Två hälkoppar för Severs skada

Severs skada drabbar främst växande barn och ungdomar. Den ger smärta i bakre delen av hälen, framförallt vid aktivitet där mycket löpning och hopp ingår.

Dessa mjuka och stötabsorberande hälkoppar passar alla fötter. Inläggen ger en fantastisk avlastning för hälen vid Severs skada och lindrar eller förebygger smärta i hälen vid severs skada.


Hälkopp för Severs skada

Lindrar hälsmärtor

Ger dämpning för hälen

Passar i alla skor

Hög kvalité


Hälkopparna ger behaglig stötdämpning

Hälkoppens mjuka skålning kring hälen och hälbenet ger en behaglig avlastning till hälarna. Hälkopparna lämpar sig extra väl för barn och ungdomar som har en aktiv vardag med hopp, lek och idrott. 

Lindrar smärta vid Severs skada

Dessa hälkoppar lämpar sig utmärkt för barn som lider av smärtor i hälarna. Om du har drabbats av hälsmärtor som har orsakats av Severs skada, Plantar fasciit eller kanske hälsporre kommer dessa hälkoppar med största sannolikhet hjälpa dig att bli av med smärtan i hälen.

Hälkopp för alla skor

Hälkopparna placeras enkelt i alla typer av skor. Dessa hälkoppar har en tygbeklädd mjuk yta som förutom att ge stötdämpning, även motverkar skav mot hälen. Hälkopparnas underdel är tillverkade i silikon och ligger fixerat fast i sulan, utan att fötterna glider runt i skon.

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: 955
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.