Skoinlägg 4D (mjuka bubblor)229 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Extremt stötdämpande skoinlägg (mjuka bubblor)

Mjuka och stötdämpande skoinlägg med bubblor som ger dina fötter en fantastisk komfort hela dagen. Skoinläggen påfrestningarna på dina fötter och ger en lättare känsla när du går eller står länge oavsett om det är i dina fritidsskor, träningsskor eller i dina arbetsskor på jobbet.

Dessa skoinlägg är utformade för att passa de flesta skotyper och kan användas dagligen. Lägg till dessa skoinlägg i dina skor och ge dina fötter den komfort som de förtjänar.


Mjuka skosulor med bubblor

Extremt mjuka och sköna

Stötdämpande för hela foten

Passar i alla skor

Leverans 1-2 dagar


Lindra hälsmärta och fottrötthet

Har du lidit av hälsmärta eller fottrötthet på grund av att du står eller går länge? Våra fantastiska skoinlägg är utformade för att lindra dessa smärtor och göra dina fötter bekvämare. Med stötdämpande teknologi och mjuka bubblor, hjälper dessa skoinlägg till att minska påfrestningen på dina fötter och avlasta trycket från hälarna. Använd våra ortopediska skoinlägg och känn skillnaden själv.

Upplev en ny nivå av fotkomfort

Våra skoinlägg med mjuka bubblor ger en helt ny nivå av fotkomfort. Dessa skoinlägg är utformade för att passa alla skotyper och ger en känsla av att gå på moln. De mjuka bubblorna stöder dina fötter och minskar trycket på hälarna, vilket gör att du kan gå längre utan att känna av trötthet eller smärta. Lägg till dessa skoinlägg i dina skor och upplev en bekvämare vardag.

Artikelnummer: SI-061
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.