• Trustpilot Image

Skosulor mot fotsvett

129 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Skosulor mot fotsvett

Tack vare dessa sulor minskar du risken att få illaluktande skor och fötter. Med hjälp av aktivt kol eliminerar dessa smarta skosulor dålig lukt och fotsvett i dina skor. Sulorna är försedda med ett lager av aktivt kol, vilket eliminerar bakterier och tar bort dålig lukt.


Ett par skosulor

Minskar dålig lukt i skor

Tar bort fotsvett

Leverans 1-2 dagar


Tar bort fotsvett och dålig lukt i skor

Med hjälp av dessa skosulor minskar du risken för att få illaluktande skor. Dessa skoinlägg är specialtillverkade och har ett isytt lager med aktivt kol. Det är just det aktiva kolet som gör att dålig lukt och bakterier försvinner från skorna. 

Sulorna passar i alla skor

Dessa sulor är tunna och passar i alla typer av skor. Oavsett om du vill undvika att dina idrottsskor eller löparskor ska börja lukta dåligt, eller om du vill skydda dina fötter från fotsvett i dina arbetsskor är dessa skoinlägg ett måste. 

Skosulorna är även populära att använda i finare herrskor. Eftersom täta finskor i läder eller konstläder sällan släpper igenom något syre är risken stor att fötterna blir svettiga. Med hjälp av dessa sulor minskar du risken för att drabbas av fotsvett.

Material: Is silkesduk, bambukol trasa, fiberduk.

Se presentationsvideo av produkten:

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: 669

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.