• Trustpilot Image

Värmande skosulor

199 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Värmande skosulor

Ett par fantastiskt mjuka skoinlägg som värmer upp sig själva under kalla höst och vinterdagar. Dina kalla fötter blir snabbt varma och med bara en kort promenad på cirka sextio sekunder har sulorna uppnått maxtemperatur. Skoinläggen värmer upp sig själva tack vare friktionen som skapas mellan dina fötter och sulan. De håller kylan borta i alla typer av skor.


Två varma skosulor

Mjuka och sköna

Håller fötterna varma

Passar i alla skotyper


Skoinlägg för höst och vinter

Dessa varma och mycket sköna skoinlägg håller fötterna behagligt varma under kalla höst och vinterdagar. Ullsulorna fungerar isolerande och skyddar dina fötter mot nedkylning och kallt väder. Sulorna är anpassade för vinterbruk och passar alla typer av skor, från sneakers till vinterkängor.

Slipp kalla fötter Med dessa skoinlägg slipper du kalla fötter under vinterhalvåret. Sulorna sitter på plats i dina skor och värms snabbt upp av sig självt. De är lätta att använda precis som vanliga sulor och ger en behaglig värme utan att de behövs laddas upp. Inläggen andas och absorberar svett vilket gör dem utmärkta att använda vid sportiga aktiviteter, men även till vardags. De passar i de flesta typer av skor och finns i flera storlekar. Storleken kan anpassas genom att klippa till inlägget enligt mallen på undersidan.

Fotlängd frånFotlängd tillVälj storlek
22.5 cm23 cmStorlek 35/36
23.5 cm24 cmStorlek 37/38
24.5 cm25 cmStorlek 39/40
25.5 cm26 cmStorlek 41/42
26.5 cm27 cmStorlek 43/44
27.5 cm
28 cmStorlek 45/46


1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: si-075

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.