Laglappar till skor (4 st)99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Självhäftande laglappar till skons häl

Har du upplevt att dina eller dina barns skor slits ut vid hälen? Vårt paket med fyra självhäftande laglappar ger ett slut på problemet med nötta skor och introducerar en bekvämare upplevelse vid varje steg. Dessa praktiska laglappar skyddar och förlänger dina skors livslängd.


Fyra självhäftande laglappar

Reparerar och skyddar skons häl

Slitstarka och bekväma

Snabb och enkel applicering

Leverans 1-2 dagar


Effektiva mot slitage

Laglapparna är utformade för att förbättra dina skors hållbarhet. De ger ett effektivt och skonsamt skydd mot slitage och är en utmärkt investering för skornas framtida bruk. Dessutom är de enkla att applicera och passar perfekt på en mängd olika skotyper, vilket gör dem mångsidiga för dina dagliga behov. Deras diskreta design säkerställer att dina skor behåller sitt ursprungliga utseende samtidigt som de får extra skydd.

Användarvänliga laglappar

Dessa laglappar är lättanvända och blir en oumbärlig del av din skovårdsrutin. Dra av skyddsfilmen och applicera laglapparna på insidan av skons häl. Tryck fast och de sitter på plats hela dagen.

Artikelnummer: 1102
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.