Löparstrumpor vader (vit)

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Löparstrumpor för dina vader

Ett par löparstrumpor för vaderna i hög kvalité som passar perfekt för dig som älskar löparspåret. Strumporna har ett kompressionsmaterial som reducerar muskelvibrationer och fokuserar muskelkraften vilket ger dig extra kraft under joggingrundan.


Vadstrumpor för löpning

Ökar blodcirkulationen

Minskar skaderisken

Bekväma att använda

Kompression: 25-30 mmHg

Löparstrumporna ökar återhämtningen

Kompressionsstrumpor bidrar till att förbättra kroppens återhämtning både under aktivitet och under vila. Flera studier har påvisat hur återhämtningen av styrka, explosivitet och smärta påverkas till det bättre med hjälp av kompressionsstrumpor.

Dessa löparstrumpor bidrar till mindre smärta, ökad explosivitet samt att återhämtningen i styrka blir bättre under din joggingtur. Löparstrumpornas kanalstickade struktur ger en optimal ventilation och fukttransport.

Minska skaderisken vid löpning

Genom att använda ett par löparstrumpor i samband med att du springer får dina ben bästa möjliga förutsättningar att orka längre. Skaderisken och risken för överansträngningar i benen från exempelvis ömma benhinnor eller smärtande vader minskar, samtidigt som dina ben får en bättre återhämtningsförmåga. 

Stödstrumporna skickas i par om två stycken. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Artikelnummer: SS-024
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.