• Trustpilot Image

Vadstrumpor löpning (Grön)

149 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Vadstrumpor för löpning

Ett par högkvalitativa vadstrumpor som är speciellt anpassade för fysisk aktivitet och löpning. Kompressionsstrumporna ökar blodcirkulationen och ger stöd till benen när du springer och joggar. Stumporna bidrar till att du orkar prestera de där sista procentenheterna vid varje träningspass. 


Stödstrumpor för löpning

Ökar blodcirkulationen

Minskar skaderisken

Mjuka och bekväma

Kompression: 25-30 mmHg


Stödstrumpor för idrott och löpning

Dessa stödstrumpor är optimala att använda vid fysisk aktivitet och de är speciellt framtagna för löpidrotter. Strumporna kan givetvis också användas vid andra typer av idrotter så som racketsport eller bollsport. När blodcirkulationen i benen ökar får du bättre kraft och syresättning, vilket gör att du kan prestera bättre.

Förbättrar återhämtningen

Kompressionsstrumpor bidrar även till att förbättra kroppens återhämtning under vila. Flera studier har påvisat hur återhämtningen av styrka, explosivitet och smärta påverkas till det bättre med hjälp av kompressionsstrumpor. Stödstrumpor bidrar till mindre smärta, ökad explosivitet samt att återhämtningen i styrka blir bättre.

Stödstrumporna skickas i par om två stycken. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

Material: Nylon 80%, Lycra 20%

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: 756

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.