Strumpor för kalla fötter

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Strumpor för kalla fötter som klarar -30 grader

Ett par mjuka och sköna strumpor för kalla fötter som klarar extremkyla. Dessa strumpor klarar att hålla värmen ända ner till -30 grader. Dessa underbara sockor finns även i svart färg och passar perfekt att använda under kalla höst och vinterdagar.


Värmande strumpor 

Klarar -30 grader

Mjuka och sköna

Fodrad insida

Leverans 1-2 dagar


Strumpor för kalla fötter som håller kylan borta

Dessa strumpor håller kylan borta under kalla dagar. Strumporna är varma och sköna och är förstärkta med en fodrad insida i mjuk och härlig kashmir-ull. Sockorna är slitstarka med en fantastisk kvalité. Chansen är övervägande att detta är dina favoritstrumpor för en lång tid framöver.

Varma strumpor till höst och vinter

Strumporna klarar att hålla värmen i extremt kalla temperaturer även när temperaturen kryper ner mot minus 30 grader. Strumporna är varma utan att vara för tjocka vilket gör att du kan använda strumporna i olika typer av skor. Strumporna passar lika bra till vardagspromenaden, som inomhus på kalla golv eller till fjällvandringen. Strumporna har ingen storlek, one-size och tar form efter foten.

Artikelnummer: VP-014
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.