• Trustpilot Image

Varma strumpor (Svart)

149 kr

postnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Varma strumpor med foder

Är du trött på att frysa om fötterna? Dessa mjuka och behagliga strumpor klarar extremt kallt väder utan att du fryser. Dessa strumpor finns även i beige färg. Strumporna är bekväma att använda under kalla höst och vinterdagar och gör att du slipper kalla fötter


Varma strumpor 

Mjuka och sköna

Fodrad på insidan

Leverans 1-2 dagar


Strumpor mot kallt väder

Strumporna håller kylan borta under kalla dagar på vinter och höst. Dessa sockor är varma och sköna, de är förstärkta med en fodrad insida. Sockorna är slitstarka med en fantastisk kvalité och håller fötterna varma även i extremt kalla temperaturer. 

Varma strumpor till höst och vinter

Strumporna klarar att hålla värmen i  kalla temperaturer. Strumporna är väldigt varma utan att vara för tjocka. Det gör att du kan använda strumporna i olika typer av skor. Strumporna passar lika bra till vardagspromenaden, som inomhus på kalla golv eller till fjällvandringen. Strumporna har ingen storlek, one-size och tar form efter foten. Handtvätt eller 30 grader.

Material: 90% Polyester Fiber, 10% Bomull

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: VP-013

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.