Varma strumpor (svart)

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Varma strumpor med foder klarar -30 grader

Ett par mjuka och behagliga strumpor som klarar extremt kallt väder utan att du fryser. Dessa strumpor finns även i beige färg och klarar att hålla värmen ända ner till -30 grader. Strumporna är bekväma att använda under kalla höst och vinterdagar. 


Varma strumpor 

Klarar -30 grader

Mjuka och sköna

Fodrad  på insidan

Leverans 1-2 dagar


Strumpor mot kallt väder

Strumporna håller kylan borta under kalla dagar på vinter och höst. Dessa sockor är varma och sköna. De är förstärkta med en fodrad insida i mjuk och härlig kashmir-ull. Sockorna är slitstarka med en fantastisk kvalité. 

Varma strumpor till höst och vinter

Strumporna klarar att hålla värmen i väldigt kalla temperaturer. Även när temperaturen kryper ner mot -30 grader. Strumporna är väldigt varma utan att vara för tjocka. Det gör att du kan använda strumporna i olika typer av skor. Strumporna passar lika bra till vardagspromenaden, som inomhus på kalla golv eller till fjällvandringen. Strumporna har ingen storlek, one-size och tar form efter foten. Handtvätt eller 30 grader.

Artikelnummer: VP-013
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.