Stötdämpande flipflops (rosa)219 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Flipflops för en bekväm sommar

Du känner säkert igen känslan. Underbara sommardagar med sol, ledighet - och alldeles för hårda flipflops med en söm som skaver mellan tårna. Men lösningen är lika härlig och enkel som lediga semesterdagar i juli!

Dessa rosa flipflops är inte bara snygga och eleganta, utan också otroligt bekväma att bära. Du kommer aldrig vilja ta av dig dem! Med en supermjuk och stötdämpande EVA-sula minskar de smärta och obehag från dina fötter vid varje steg. 


Fantastiskt mjuka och sköna

Perfekta för sommardagar

Ger dig en svävande känsla vid varje steg

Skyddar dina fotsulor

Passar perfekt på fötterna


Fantastiskt mjuka och sköna

Med högkvalitativt EVA-material är dessa flipflops mjuka och sköna att bära. De ger en svävande känsla vid varje steg och skyddar dina fotsulor. Perfekta för sommardagar, kan du gå eller springa utan smärta och obehag, oavsett var du befinner dig. Oavsett om du går på gräsmattan i din trädgård, på grusvägen vid din sommarstuga, på den heta stranden vid medelhavet eller på klipporna längs västkusten, ger dessa flipflops dina fötter den omsorg och kärlek de förtjänar.

Tillverkade med omsorg för att ge dina fötter det bästa

Dessa rosa flipflops är tillverkade med omsorg och precision för att ge dina fötter det bästa. Med en fantastisk stötdämpning kan du ta en promenad på stranden eller strosa runt i stan utan att känna smärta. Dina fötter kommer att känna sig lätta som en fjäder och du kommer att njuta av varje steg.

Tidlös och lekfull rosa färg 

Den rosa färgen på dessa flipflops är inte bara vacker utan också tidlös. Det är den perfekta färgen att matcha med dina sommaroutfits och ge dig den ultimata eleganta looken. Ge dina fötter den bästa behandlingen de förtjänar med dessa supermjuka rosa flipflops och känn skillnaden i både komfort och stil.

StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3723 centimeter
Storlek 38-3924 centimeter
Storlek 40-4125 centimeter
Artikelnummer: TO-027
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.