Massagetofflor (Rosa)249 kr
199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller -20% på hela sortimentet.
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Mjuka massagetofflor

Flexibla och mjuka massagetofflor som ger dig en behaglig massage vid varje steg du tar. Dessa bekväma tofflor har en sula med flera massagepunkter som ger dina fötter massage på områdena runt dina tår, din hålfot och dina hälar.


Ger dina fötter massage

Ökar blodcirkulationen

Lindrar svullnad och fotsmärta

Passar både inomhus och utomhus

Vattentåliga och tvättbara


Populära tofflor som minskar fotsmärtor

Om du har problem med svullna ben och fötter kan dessa tofflor hjälpa dig att bli av med svullnaden genom att de ökar blodgenomströmningen i dina fötter. De kan även lindra smärta och muskeltrötthet med sin förmåga att hjälpa till med blodcirkulationen.

Tofflorna är mycket mjuka och flexibla och ger dina fötter ett mycket bra stöd. Dess mjuka sula ger dig dessutom ett härligt svikt i steget. De är tillverkade i ett giftfritt PVC material som är tvättbart och med en god andasfunktion. Tofflorna är 100% veganska.

Ger massage till dina fötter

Dessa underbart mjuka och sköna tofflor ger dig massage och minskar svullnad i ben och fötter. Massagetofflorna hjälper till att förebygga smärta i rygg, höfter, knän och fötter genom den ökade blodgenomströmningen i dina fötter och ben. Tofflorna kan användas både inom och utomhus.


StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3723,3 centimeter
Storlek 38-3924.5 centimeter
Storlek 40-4125,2 centimeterArtikelnummer: TO-001-S
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.