Mjuka tofflor (orange)299 kr

Alltid på Fotbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura

Mjuka och stötdämpande tofflor

Känslan för dig är att som gå på moln! Dessa mjuka och stötdämpande tofflor har en extra tjock sula som ger en stötdämpning och mjuk fotnedsättning utöver det vanliga till dina fötter. Perfekt om du brukar har problem med fotsmärta och trötta fötter, eller om du bara vill gå mjukt och skönt efter en lång dag i ett par vanliga skor eller sandaler.


Stötdämpande tofflor

Fantastisk komfort

Minskar fotsmärta och trötta fötter

Bekväma och lätta

Vattentåliga och tvättbara


Mjuka och sköna tofflor

Dessa tofflor kommer bli dina fötters bästa vän redan efter några timmars användning. Du kommer uppleva en känsla av ett stöd och en lindring för dina ömma och trötta fötter som gör att du aldrig kommer vilja bära något annat på dina fötter. Perfekta att användas hela dagen, både inom och utomhus i vått och torrt.

Lättviktstofflor med mjuk stötdämpning

Tofflorna är tillverkade i EVA skum som formas efter dina fötter för en perfekt passform som kommer ge dina fötter bästa tänkbara komfort och stöd med en känsla av att tofflan omsluter din fot. Den är stilren och passar lika bra som innetoffla som att användas utomhus. Tofflorna kan med sin halkfria sula användas både i vått och torrt underlag.


Fotlängd  22-23(cm) = Storlek 34/35
Fotlängd  23-24(cm) = Storlek  36/37
Fotlängd  24-25(cm) = Storlek  38/39
Fotlängd  25-26(cm) = Storlek  40/41
Fotlängd  26-27(cm) = Storlek  42/43
Fotlängd  27-28(cm) = Storlek  44/45

Artikelnummer: 792
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.