Balansträning för benen

199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Träna balans och styrka i benen

Denna roterande träningsskiva är specialutformad för att förbättra balans och styrka i ben, vader, lår och fötter. Perfekt för övningar som specifikt riktar sig mot dessa områden och hjälper dig att bygga stabilitet och styrka.


Specialdesignad för ben och fotträning

Bidrar till bättre balans och styrka

Förbättrar koordination

Övningsinstruktioner ingår


Träna ben och fötter effektivt

Förvandla din hemmaträning med denna roterande träningsskiva. Perfekt för att stärka och balansera ben, vader, lår och fötter. Skivan är ett utmärkt verktyg för att förbättra din fot- och benkoordination och styrka. Den kommer med ergonomiska handtag för säkert grepp och kan användas på flera sätt, både stående och sittande. Övningsinstruktioner för specifika ben- och fotövningar ingår.

Idealisk för hemmaträning

Träningsskivan är utmärkt för att göra ditt hemmaträningspass mer effektivt och underhållande. Genom att fokusera på roterande övningar stärker den specifikt muskler i ben, vader, lår och fötter, och bidrar till ökad balans och koordination. Denna roterande träningsskiva är ett enkelt och bekvämt sätt att träna hemma och bygga upp styrka i underkroppen.


Artikelnummer: TR-022
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.