Fotvalvsträning (hålfot)

179 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Fotvalvsträning för hålfoten

Denna tåkudde en effektiv lösning för att smidigt kunna göra tåhävningar, vilket i sin tur stärker fotvalvet, hålfoten, vaderna och den övergripande fotmuskulaturen. 

Fotvalvsträning för hålfoten är en enkel och effektiv metod för att minska smärta i och under foten.


Fotvalvsträning för hålfoten

Perfekt för tåhävningar

Två tåkuddar medföljer

Minska smärta i och under foten

Leverans 1-2 dagar


Stärk hålfoten, vaderna och fötternas muskulatur

Fotvalvsträningen är perfekt positionerad för att hjälpa användarna att optimera tåhävningsträningen genom att fokusera ansträngningen direkt på de kritiska områdena i foten. Genom regelbunden användning, kan du förvänta dig en ökning av styrka och uthållighet i fotens muskulatur, vilket bidrar till förbättrad balans och stöd i dagliga aktiviteter.

Träning minskar smärta i och under foten

Tåhävningar är en viktig övning som bjuder på en mängd fördelar, särskilt när det gäller att förbättra fotens hälsa och funktion. Tåhävningar hjälper till att stärka musklerna i fötterna, inklusive de som stödjer fotvalvet. Regelbunden träning av fötterna, inklusive tåhävningar, kan hjälpa till att förebygga olika fotproblem som plantar fasciit och överpronation.

Artikelnummer: FV-016
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.