Vandringsskor hike (grå)495 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Bekväm sula för långa vandringsturer

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att vandra utan att känna smärta i fötterna efteråt? Med vår vandringssko är det möjligt. Tack vare skons tjocka och stötdämpande sula som arbetar i harmoni med fotens rörelser, kan du nu njuta av heldagsvandringar utan att känna obehag.

Hur fungerar det då? Sulans material och konstruktion är avsedd att mildra stötar och följa din fots naturliga kontur och rörelsemönster, vilket resulterar i mindre trötthet och ömhet.Bekväma vandringsskor

Anpassningsbar sula med utmärkt grepp

Ventilerande textil

Perfekt passform

100% vandringkänsla


Slitstark sula med bra grepp

Varför är ett bra grepp viktigt? Tänk dig att vandra i ett område med blöta klippor eller över torra, dammiga stigar. Vår vandringssko med sin robusta sula erbjuder exceptionellt grepp för just dessa situationer. Materialets hållbarhet garanterar att skorna är en tillförlitlig del av din utrustning säsong efter säsong. Du kan lita på att greppet minskar risken för halka och fall på både löst och brant underlag.

Sulans flexibilitet är viktig egenskap. Den anpassar sig smidigt efter olika typer av terräng. Är du på en stig som kantas av lösa stenar eller en mjuk skogsstig? Ingen fara, sulan modulerar sin form för att ge en behaglig och stabil gång oavsett underlag.

Textil med andningshål

Vad händer med dina fötter när du vandrar i varma eller fuktiga förhållanden? Vår sko är utrustad med en andningsaktiv textil som inte bara är behaglig utan också praktisk. Andningshålen i textilen ventilerar effektivt bort överflödig värme och fukt, vilket är essentiellt för att undvika blåsor och andra vanliga problem under långa vandringar. Oavsett om du befinner dig på ett soligt bergspass eller vandrar genom en dimmig skog kommer dessa skor att hjälpa till att hålla dina fötter svala och torra, vilket förhöjer din totala vandringsupplevelse.

Att välja Vandringssko Hike innebär att du inte bara får en hållbar och funktionell sko, utan även en sko som erbjuder exceptionell komfort för alla typer av vandringar. Den här skon är den ultimata partnern för den aktiva och naturälskande individen som prioriterar kvalitet och komfort i sina utomhusäventyr. Skäm bort dina fötter med den komfort och det skydd de förtjänar med ett par Vandringssko Hike.

Artikelnummer: SP-041
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.