Vandringsskor hike (svart)549 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Bekväma vandringsskor

Dessa vandringsskor är designade för att öka din komfort under längre vandringar. Med en tjock och stötabsorberande sula som anpassar sig efter fotens rörelser, tillåter de dig att vandra hela dagen utan att känna av trötthet eller smärta i fötterna.

Sulan är flexibel och justerar sig väl efter olika typer av underlag, vilket bidrar till en behagligare och mer naturlig promenad.


Bekväma vandringsskor

Anpassningsbar sula med effektivt grepp

Andningsbar textil

Behaglig passform

Äkta vandringsupplevelse


Slitstark sula med bra grepp

Vandringsskornas robusta sula ger ett utmärkt grepp som passar perfekt för varierande underlag, från blöta klippor till torra, dammiga stigar. Det hållbara materialet i sulan är konstruerat för att tåla flera säsongers användning, vilket gör skorna till ett tillförlitligt val för dina äventyr.

Sulans grepp ger säkerhet på både löst underlag och branta sluttningar, vilket reducerar risken för halkolyckor.

Textil med andningshål

Under varma sommardagar eller i fuktiga klimat bidrar skornas ventilerande textil till att dina fötter hålls torra och komfortabla. Textilens andningshål effektiviserar bortledningen av värme och fukt, vilket är kritiskt för att förebygga blåsor och andra obekvämligheter. Vare sig du når toppen av ett solbelyst berg eller vandrar genom en dimhöljd skog hjälper dessa skor till att hålla dina fötter svala och fräscha och gör din vandring mer angenäm.

Med Vandringssko Hike får du en sko som är både hållbar och funktionell, och samtidigt exceptionellt bekväm för alla sorters vandringar. Dessa skor är den ultimata kompanjonen för den aktiva och naturälskande personen som uppskattar kvalitet och komfort i sitt äventyrliga liv. Skäm bort dina fötter med den komfort och det skydd de förtjänar med ett par Vandringssko Hike.

Artikelnummer: SP-039
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.