Vandringsskor hike (grön)549 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Bekväm sula för långa vandringsturer

Vandringsskon är utformad för att maximera din komfort även under de längsta vandringsturerna. Med en tjock, stötdämpande sula som följer din fots naturliga rörelser, ger dessa skor dig möjligheten till heldagsvandringar utan att fötterna blir ömma och trötta.

Den flexibla sulan anpassar sig efter varierad terräng, vilket ger en skönare och mer naturlig gång.


Bekväma vandringsskor

Följsam sula med bra grepp

Textil som andas

Skön passform

100% vandringskänsla


Slitstark sula med bra grepp

Den robusta sulan på vandringsskon erbjuder ett exceptionellt grepp som är idealiskt för både skogsterräng eller våta stenar som torra, dammiga stigar. Sulans slitstarka material är designat för att hålla för många säsongers användning, vilket gör dem till en pålitlig följeslagare på dina äventyr.

Greppet säkerställer att du kan gå säkert på både lösa underlag och branta sluttningar, vilket minskar risken för att halka och falla.

Textil med andningshål

Oavsett om du vandrar under den varma sommarsolen eller i fuktiga miljöer, hjälper skornas andningsaktiva textil att hålla dina fötter torra och bekväma. Textilen har andningshål som effektivt ventilerar bort värme och fukt, vilket är avgörande för att undvika blåsor och andra komfortproblem. När du kliver upp på ett soligt bergspass eller vandrar genom en dimmig skog kommer dessa skor att bidra till att dina fötter förblir svala och fräscha, vilket gör din vandring mer njutbar.

Med vandringssko hike får du en sko som inte bara är hållbar och funktionell, utan också exceptionellt bekväm för alla typer av vandringar. Denna sko är den ultimata följeslagaren för den aktiva och friluftsintresserade personen som värdesätter kvalitet och komfort i sitt vardagliga äventyr. Ge dina fötter den komfort och det skydd de förtjänar med ett par Vandringssko Hike.


Artikelnummer: SP-040
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.