Nattstrumpa hälsporre399 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Behandla hälsporre och plantar fasciit på natten

Plantar fasciit är ett symptom som uppstår i senan som löper under fötterna och som kan vara väldigt smärtsamt. Plantar fasciit ger i regel också smärtor i hälarna och leder ofta till hälsporre. Detta är en nattstrumpa som dämpar, motverkar och behandla smärtan under natten. 


Nattstrumpa vid hälsporre

Stretchar plantar fasciit

Tar bort hälsmärta

Lindrar hålfotssmärta

Leverans 1-2 dagar


Ta bort hälsporre när du sover

Nattstrumpan är ett effektivt hjälpmedel för behandling av smärta och problem vid hälsporre. Genom att fixera din fot med nattstrumpan under natten medan du sover kan du minska smärta från hälsporre enkelt. Du får en kontinuerlig, långsam och skonsam sträckning av den smärtande senan under foten och du känner i regel skillnad redan morgonen efter.

Undvik besvär av plantar fasciit

Plantar faciit är ett relativt vanligt tillstånd som kan vara svårt att behandla, om det inte sköts ordentligt. Symptomet plantar faciit uppstår vid överansträngning i foten och är vanligt bland idrottare eller av personer som har en aktiv livsstil i vardagen. Smärtan kan också uppstå när du står upp på hårda golv exempelvis på arbetet. 

Genom att stretcha senan under foten med denna nattstrumpa blir du snart kvitt problem och smärta.

Nattstrumpan skickas styckvis. 

Artikelnummer: 086007
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.