Nattstöd för hälsmärta

419 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Behandla hälsmärtor under natten

Har du ont i hälen? Bli av med hälsmärta medan du sover! Smärtor i hälen kan bero på flera olika orsaker. Ofta uppstår hälsmärtan egentligen inte i själva hälen, utan istället i den stora senan som löper under fötterna ända från tårna och som fäster i hälbenet under hälen.

Genom att använda detta effektiva nattstöd sträcker du senan under foten, medan du sover. Det kommer dämpa och behandla smärtan under natten. 


Nattstöd för hälsmärta

Stretchar plantar fasciit

Tar bort hälsmärta

Lindrar hålfotssmärta

Leverans 1-2 dagar


Minska hälsmärta när du sover

Detta nattstöd är ett oerhört effektivt hjälpmedel för behandling av smärta i plantar fasciit och problem vid hälsporre. Genom att fixera foten med nattstödet under natten, kan du minska smärta i hälen enkelt. Du får en kontinuerlig, långsam och skonsam sträckning av den smärtande senan under foten och du känner i regel skillnad redan morgonen efter.

Genom att stretcha senan under foten med denna nattstrumpa blir du snart kvitt problem och smärta.

Justera vinkel och passform med kardborreband

Du justerar enkelt både passformen och fotens vinkel med kardborrebandet. Börja med att använda nattstödet bara en kort stund under de första dagarna och öka sedan succesivt både användningstiden och vinkeln på nattstödet. 

Nattstrumpan skickas styckvis. 


Artikelnummer: OS-036
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.