Nattstrumpa (Plantar fasciit)349 kr
279 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller -20% på hela sortimentet.

Nattstrumpan lindrar hälsmärtor

Har du ont i hälen? Denna effektiva nattstrumpa hjälper dig under natten medan du sover. Genom att sträcka den stora plantar fasciit-senan som sitter under foten och fäster i hälbenet blir du av med hälsmärtor från bland annat hälsporre.

Nattstrumpan ger en långsam och skonsam sträckning av problemområdet nattetid.  Genom att töja den smärtande senan under 6–7 timmars sömn kan du vakna med mindre hälsmärta.  


Nattstrumpa vid hälsporre

Stretchar plantar fasciit

Tar bort hälsmärta

Lindrar hålfotssmärta

Leverans 1-2 dagar


Nattstrumpan lindrar plantar fasciit

Plantar fasciit kännetecknas av smärta under hälen eller på insidan av hälen. Genom att stretcha foten i kombination med träning kan du minska smärtan i hälen. Denna nattstrumpa ger en långsam sträckning av foten under natten när du sover, vilket gör att du kan vakna upp med mindre hälsmärta. 

Minska hälsporre medan du sover

Denna nattstrumpa är ett effektivt hjälpmedel för behandling av hälsmärta och problem vid hälsporre. Genom att använda denna nattstrumpa fixerar du din fot med medan du sover. Du får en  långsam och skonsam sträckning av den smärtande senan under foten och du känner i regel skillnad redan morgonen efter.

Passar vänster och höger fot

Nattstrumpan passar lika bra att använda till vänster som till höger fot. Den är konstruerad för att skapa en långsam, skonsam men ack så effektiv sträckning av foten. Det är vanligt att ha ont i hälen under morgontimmarna, strax efter det att man vaknar. Under dagen brukar hälsmärtorna bli lindrigare, då foten töjts ut av det naturliga steget.

Genom att använda nattstrumpan får du en skonsam sträckning av foten under natten - och kan vakna utan hälsmärta på morgonen.

Artikelnummer: OS-038
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.