Skosula plattfot (basic)149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skosula för plattfot

Ett par bekväma skoinlägg som avlastar anklar och fotvalv vid plattfot. Sulorna fungera utmärkt att använda  i alla typer av skor. Skosulorna är mjuka och behagliga och ger dessutom extra stötdämpning i hälen.


Skosulor för plattfot (2st)

Stöd till fotvalven

Stötdämpande vid hälarna

Material som motverkar fotsvett

Leverans 1-2 dagar


Skoinlägg för plattfot

Dessa skosulor är speciellt framtagna för personer med plattfot. sulorna är tillverkadei tre lager med en stabil platta längst ner i botten, följt av ett ventilerat TPU-material som andas. Sulornas översta yta är beklätt med ett mjukt absorberande fibermaterial för underbar komfort. Inlägget kan med fördel användas för att lindra hälsporre, nedsjunkna fotvalv,trötthet i fötterna, ryggont eller pronation. 

Skosulor i hög kvalitet

Det kan finnas flera olika orsaker till att man behöver använda ett par skosulor. Två vanliga anledningar till att använda skoinlägg är att ge fötterna en behaglig komfort eller att lindra smärta och överansträngningar i fötterna. Dessa bekväma skoinlägg dämpar stötar i hälen och ger hålfoten extra stöd. 

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: 526
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.