Magnetiska skoinlägg149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoinlägg med magneter

Dessa fantastiska skoinlägg med magneter bygger på metoden för zonterapi och magnetterapi.  Sulorna har åtta magneter strategiskt placerade för att stimulera de viktigaste reflexzonerna i kroppen, vilket kan främja kroppens välbefinnande. Skoinläggen ökar även kroppens blodcirkulation.


Magnetiska skoinlägg

Åtta stycken magneter

Justerbar storlek (klippmall)

För män och kvinnor


Magnetiska skoinlägg ger hälsofördelar

Magnetiska sulor med zonterapi som ökar välbefinnandet i fötterna och i hela kroppen. Skoinläggen fungerar på samma sätt som akupunktur när du står och går. Tack vare sulornas innovativa design ger de dig en bekväm och avkopplande känsla av välbefinnande till dina fötter.

De magnetiska tryckpunkterna är strategiskt placerade för att stimulera och massera dina fötter när du går. Magnetiska skosulorna bör inte användas av gravida kvinnor eller personer som använder pacemaker.

Klippmall på undersidan för rätt storlek

Dessa skoinlägg kan väljas i två olika storlekar, liten eller stor. När du får hem inläggen anpassar du enkelt storleken till din individuella storlek genom att mäta foten mot inlägget och sedan klippa det med en vanlig sax.

Storleksguide för skoinläggen

StorlekFrånTill
35 till 4022 cm25.5 cm
41 till 4626 cm29 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Material: PVC-plast 80%, Magnet 20%

Se presentationsvideo av produkten:

Artikelnummer: 414
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.