Skoinlägg hålfotsstöd199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoinlägg för arbetet eller vardagen

Ett par komfortabla skoinlägg till dina vardags skor eller arbetsskor med extra stöd för hålfoten och med bra stötdämpning i hälen. Dessa sulor är beklädda med ett täcke an mjuk bomullsyta innehållandes aktivt kol, vilket gör att dålig lukt försvinner. Dina hälar ligger bekvämt och stabilt i sulornas hälkopp. 


Stöd för hålfoten

Mjuk dämpning för hälen

Formas efter dina fötter

För vardags eller arbetsskorna

Leverans 1-2 dagar


Skoinlägg med stöd till hålfoten

Dessa skoinlägg fungerar likt ett par hålfotsinlägg, genom att ge stöd till hålfoten och på så sätt avlasta trycket från kroppsvikten. Skoinläggen ger dig en mjuk och bekväm fotnedsättning i varje steg tack vare den extra mjuka hålfotskudden mitt på inläggen.

Skoinläggets egenskaper

Du klipper enkelt inlägget efter mallen på skoinläggets undersida för att matcha din personliga skostorlek och form på foten. Undersidan på skoinläggen har en yta av non-slip gel och är mönstrade vilket gör att sulan ligger stadigt klistrad mot skon utan att glida runt.

Storleksguide för skoinläggen

StorlekFrånTill
34 till 3720 cm23.5 cm
38 till 4224 cm26.5 cm
43 till 4627 cm30 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Material: Silica Gel 100%


Artikelnummer: 261
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.