Ullsulor för kalla fötter

99 kr
79 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller -20% på hela sortimentet.

Ullsulor för kalla fötter (2st)

Med ett par härliga ullsulor för kalla fötter i dina skor, slipper du frysa om fötterna under kalla höst och vinterdagar. Dessa mjuka ullsulor är värmande och tillverkade i äkta ull och har ett aluminiumlager i botten vilket håller kylan borta. 


Värmande ullsulor

För kalla fötter

Aluminiumbotten

One-size -29cm

Hög kvalité


Sulor för kalla fötter

Dessa sulor är speciellt anpassade för dig som har kalla fötter. Genom att placera dessa sulor i dina skor får du ett extra lager som skyddar dina fötter från kylan mellan dina fötter och skornas sula. Dessa värmande sulor hjälper fötterna att hålla värmen även under kalla höst och vinterdagar. Slipp kalla fötter enkelt med dessa sulor.

Värmesulor för kalla vintrar

När fötterna är kalla får fötterna också sämra blodcirkulation, vilket gör det svårare för resten av kroppen att få upp värme. Genom att använda ett par varma och sköna ullsulor i dina vinterskor kan du skydda dig mot kylan. Då undviker samtidigt stelfrusna tår, vilket kan ge en obehaglig känsla. Istället för att frysa kan du vara ute och njuta av den friska luften.

Skosulor med äkta ull

Våra ullsulor håller dina fötter behagligt varma. Ullsulorna värmer när det är kallt utomhus tack vare att skorna är skapade utav äkta ull, som är ett av naturens värmetåligaste, mjukaste och skönaste fiber. Dessutom är sulorna förstärkta med skumplast och ett lager aluminium vilket gör att kylan garanterat hålls bort utan att kunna tränga igenom dina skosulor.

Material: Polyester 40%, Aluminium 20%, Ull 20%, Pärlbomull 20%

Artikelnummer: SI-020
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.