Ullsulor

99:-

Alltid på Fotbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura

Fri frakt är aktiverad

Gäller idag.

Värmande ullsulor (2st)

Med ett par härliga ullsulor i dina skor slipper du frysa om fötterna under kalla höst och vinterdagar. Dessa mjuka ullsulor är tillverkade i äkta ull och har ett aluminiumlager i botten vilket håller kylan borta. 


Värmande ullsulor

Aluminiumbotten

One-size passar alla

Hög kvalité


Värmesulor för kalla vintrar

När fötterna är kalla får fötterna också sämra blodcirkulation, vilket gör det svårare för resten av kroppen att få upp värme. Genom att använda ett par varma och sköna ullsulor i dina vinterskor kan du skydda dig mot kylan. Då undviker samtidigt stelfrusna tår, vilket kan ge en obehaglig känsla. Istället för att frysa kan du vara ute och njuta av den friska luften.

Skosulor med äkta ull

Våra ullsulor håller dina fötter behagligt varma. Ullsulorna värmer när det är kallt utomhus tack vare att skorna är skapade utav äkta ull, som är ett av naturens värmetåligaste, mjukaste och skönaste fiber. Dessutom är sulorna förstärkta med skumplast och ett lager aluminium vilket gör att kylan garanterat hålls bort utan att kunna tränga igenom dina skosulor.

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 399 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.