• Trustpilot Image

Kompressionsstrumpor (Grå)

149 krpostnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Kompressionsstrumpor för löpning

Ett par högkvalitativa Kompressionsstrumpor som passar utmärkt för både löpning, idrott och fysisk aktivitet. Kompressionsstrumporna ökar benens blodcirkulation och ger stöd till dina ben när du springer och idrottar. Kompressionsstrumporna bidrar till att du orkar prestera de där sista procentenheterna i löparspåret. 


Kompressionsstrumpor för löpning

Ökar blodcirkulationen

Minskar skaderisken

Mjuka och bekväma

Kompression: 25-30 mmHg


Kompressionsstrumpor för löpning

Dessa stödstrumpor är optimala att använda vid fysisk aktivitet och idrott. Kompressionsstrumporna är framförallt tillverkade för löpning, men fungerar lika bra till andra idrotter, racketsport eller bollsporter. När blodcirkulationen i benen ökar får du bättre kraft och syresättning, vilket gör att du kan prestera bättre.

Förbättrad återhämtning

Kompressionsstrumpor bidrar även till att förbättra kroppens återhämtning under vila. Flera studier har påvisat hur återhämtningen av styrka, explosivitet och smärta påverkas till det bättre med hjälp av kompressionsstrumpor. Stödstrumpor bidrar till mindre smärta, ökad explosivitet samt att återhämtningen i styrka blir bättre.


Stödstrumporna skickas i par om två stycken. Handtvättas i 30 grader och ska lufttorkas.

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: 751

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.