Skärm för löpning

249 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Träna snabbhet, benstyrka och explosivitet

Specialdesignad skärm för att förbättra benstyrka, snabbhet och explosivite. Denna löpträningsfallskärm erbjuder motstånd under löppass. Idealisk för atleter som vill öka sin prestation genom intensiv och dynamisk träning. Den hopvikbara designen gör fallskärmen lätt att bära med sig för träning var som helst.


Utvecklad för att stärka benen

Förbättra snabbhet och explosivitet

Perfekt för sprint- och intervallträning

Idealisk för HIIT 

Dynamisk och rolig träningsmetod


Maximera benstyrka och acceleration

Att utveckla benstyrka och explosivitet är avgörande för att öka acceleration och maxhastighet i löpning. Fallskärmen med motstånd är ett utmärkt redskap för att snabbt förbättra dessa egenskaper. Använd den i korta, intensiva intervaller för att maximera effekten. Denna metod är perfekt för att utveckla explosiva sprinter och stärka benmusklerna. Kombinera gärna med styrketräning för optimala resultat.

Så använder du löpskärmen

För att använda fallskärmen, fäst selen runt midjan och skärmen bakom dig. Börja med en uppvärmning för att förbereda musklerna. Spring sedan i korta, intensiva pass för att utmana benens styrka och explosivitet. Fallskärmen är också ett utmärkt komplement till styrketräning och erbjuder en rolig och effektiv variation till din löpträning.


Artikelnummer: TR-007
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.