Träningsband fotboll

179 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Förbättra snabbhet, teknik och fotarbete

Upptäck ett spännande sätt att utveckla dina fotbollsfärdigheter. Träningsband är skräddarsytt för fotbollsspelare som vill förbättra fotarbete, teknik och reaktionsförmåga.

Fötterna är fotbollsspelarens viktigaste kroppsdel. Träningsbandet låter dig öva på dina fotbollsfärdigheter, inklusive skarpa rörelser och snabba reaktioner, utan att oroa dig för att förlora bollen.


Anpassat träningsband för fotboll

Tränar fotarbetet

Utveckla snabbhet och reaktionsförmåga

Ökar bollkontroll och teknik

Lämpligt för alla åldrar


Optimera din bollkontroll och precision

Detta träningsband är ett utmärkt verktyg för att finslipa din fotbollsteknik. Det är idealiskt för nybörjare som vill utveckla sin bollkontroll och precision, men även för erfarna spelare. Lär dig avancerade tekniker som hörnsparkar och skruvskott på ett effektivare sätt, utan att bollen flyger iväg. Ett perfekt redskap för fotbollsspelare i alla åldrar. Med det elastiska bandet kan du utföra kraftfulla sparkar och komplexa tekniker med lätthet.

Träningsbandet är lätt att använda; bara fäst ena änden runt midjan och den andra runt fotbollen, och börja din träning.

OBS: Fotboll ingår inte.

Artikelnummer: TR-032
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.