Badskor för barn (blå)139 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Bekväma och säkra badskor för barn

Sommar och sol och lekar utomhus eller på stranden! Dessa badskor är speciellt designade för barn och är utformade för att ge optimal skydd och komfort för barnens fötter under vattenaktiviteter.

Med badskor kan föräldrar vara trygga med att deras barns fötter är säkra från skador genom att förhindra att de kliver på vassa föremål i strandens sand eller under vattenlinjen.


Badskor som skyddar fötterna

Undvik skärsår från vassa stenar

Bekväma och lätta att ta på

God kvalité

Leverans 1-2 dagar


1. Badskorna ger skydd mot skarpa föremål

En av de största fördelarna med badskor för barn är det skydd de erbjuder mot skarpa föremål som kan döljas i sanden eller på botten under vattnet. Med en slitstark och tät sula håller badskorna barnets fötter säkra från skärsår och andra obehagliga skador som kan uppstå på grund av glas, snäckskal eller stenar. Föräldrar kan slappna av och låta sina barn leka fritt i vattnet, utan oro för att de ska råka ut för olyckor.

2. Halkfri design

Badskor för barn är utformade med greppvänliga sulor för att förhindra halkning på våta ytor. Detta ger extra säkerhet och stabilitet när barnen springer eller leker i och runt vatten. Oavsett om det är vid poolen, på stranden eller i vattenparken, kan föräldrarna vara säkra på att deras barn har bättre grepp och minskad risk för att halka och skada sig.

3. Bekvämlighet

Badskor för barn är tillverkade av lätta och flexibla material som möjliggör en bekväm passform och rörelsefrihet för små fötter. De är enkla att ta på och av, vilket gör dem perfekta för snabba klädbyten vid poolen eller stranden. Den andningsbara designen förhindrar också överhettning eller fuktighet som kan orsaka obehag för barnen.

4. Hållbarhet

Badskor för barn är konstruerade för att vara tåliga och motstå vatten och solens påverkan. De är tillverkade av kvalitetsmaterial som kan hantera intensiv användning och regelbunden kontakt med vatten. Detta gör att föräldrarna kan vara säkra på att badskorna kommer att hålla länge och stå emot de påfrestningar som ett aktivt barn kan utsätta dem för.

Beställ badskor med snabb leverans

Den halkfria designen på badskorna ger extra stabilitet och säkerhet för barnen när de leker i och runt vatten. De greppvänliga sulorna minskar risken för halkning och gör det möjligt för barnen att springa och leka fritt utan att behöva oroa sig för att falla och skada sig.

Badskorna är också utformade med barnens komfort i åtanke. De är lätta, flexibla och ger en bekväm passform som inte begränsar barnens rörelsefrihet. Den andningsbara designen förhindrar överhettning och fuktighet, vilket gör att barnen kan njuta av sina vattenaktiviteter utan obehag.

Storlekar: 
Badskorna är tillverkade av ett elastiskt och töjbart material. Om du hamnar mellan två storlekar rekommenderar vi dig att välja den mindre modellen. 

Artikelnummer: SP-028
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.