• Trustpilot Image

Rengöringsduo till skor

199 kr

postnord Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Skorengörning för alla material 

Aerosol formigt rengöringsskum med en tillhörande rengöringssvamp; Lämplig för att tvätta skor av alla slags samt av alla material. Även idealisk för kläder, väskor, möbler eller tillbehör. Rengör på djupet fläckarna, återfuktar lädret och skyddar det mot fukt och smuts. Den perfekta produkten för enkel, snabb och effektiv rengöring åt dina skor


Rengör på djupet

Skyddar mot fukts och smuts

Mångsidig användning

Funkar även till kläder och andra TEX-membran


Användning av rengöringsskum och svamp

Torka bort eventuell smuts från skorna med en trasa. Skaka skum burken väl före användning, håll burken upprätt, applicera en valnötsstor mängd skumspray på din rengöringssvamp - ta mer om det behövs. Beroende på materialet - sprid sedan ut jämnt och låt torka. För mocka produkter ska mocka ruggas upp med en lämplig mockaborste efter rengöring för att få önskat utseende.

Inte bara skor som behöver rengöras

Den här fantastiska produkten är inte bara lämplig för skor, nu kan du enkelt rengöra din textil soffa, matta eller till och med dina kläder. Precis som till dina skor kommer din soffa på djupet rengöras och få en smuts och vattenavvisande effekt. Användningen är densamma oavsett vad du använder vårt “Power cleaner foam set “ på men tänk på att rengöra svampen efter varje användning. Produkten är lämplig för alla material men rekommenderas framförallt för Gore-Tex, Sympatex och andra tex membran.

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Artikelnummer: ST-053

Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.