Rengöringsmedel sneaker

199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Miljövänlig rengöring för enkelt rena sneakers

Den här flaskan innehåller 140 ml vattenbaserat rengöringsmedel specifikt anpassat för tvätta skor i form av sneakers. Vätskan verkar på djupet och är väldigt tuff mot fläckar och smuts. Dessutom är innehållet fritt från miljövänliga kemikalier och gifter. Ett effektivt, snabbt och miljövänligt sätt att få rena sneakers på nolltid helt enkelt


Effektiv mot smuts och fläckar

Miljövänlig

Skonsam mot materialet

Hög kvalitet


Tvätta sneakers, snabbt och enkelt

Det är både viktigt och enkelt med skovård. Dessutom förlänger du livslängden på dina skor med flera månader eller till och med år. Ta bort skosnörena och använd först en borste för att ta bort ytligt smuts och damm. Skaka väl före användning.

Håll behållaren 15 cm från ytan och spraya i en fram- och tillbakagående rörelse för att sedan gnugga försiktigt med en svamp eller mjuk borste och rengör försiktigt i en cirkelrörelser. Använd en ren trasa för att avlägsna överskott och torka av skon. Upprepa processen för svåra fläckar. 


Flaskan innehåller 140 ml 

Artikelnummer: ST-067
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.