Rengöringsspray till skor

149 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Effektivt rengöringsspray som rengör på djupet

Rengöringsspray i aerosolform för sneakers; utformad för sneakers och sportskor av alla material men fungerar även till kombinationer av mjukt läder, mocka & nubuck, textil och syntetiskt läder. Även djupt inbäddad smuts kommer att avlägsnas fullständigt.

Undvik att tvätta skorna i tvättmaskinen och välj den här rengöringssprayen som är både skonsammare för materialet på din sko och smidigare att använda.


Fungerar för alla material

Rengör din sko på djupet

Smuts och fuktavvisande egenskaper

Hög kvalitet


Användning

Ta först bort allt damm och smuts från ytan på skon med en borste eller lämplig trasa. Skaka väl före användning. Håll behållaren 20 cm från ytan och spraya effektivt i en fram- och tillbakarörelse och vänta en minut. Gnugga försiktigt med en ren borste över hela skon och torka av med en ren trasa. Låt skorna torka i 5 minuter. Det är lämpligt att rengöra sina skor så ofta som varje vecka. -Testa färgbeständigheten på ett obemärkt område för mocka, nubuck och ljusa läder för att undvika missfärgningar före applicering.


Flaskan innehåller 125 ml

Artikelnummer: ST-058
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.