Smart skoborste

99 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Multifunktionell borste för mocka och nubuck

Specialborste som enkelt och på olika sätt rengör mocka, nubuck, textil och/eller canvas. Borsten tar effektivt bort smuts, fläckar och ruffar upp blanka partier och fungerar utmärkt när du behöver tvätta dina skor. Den multifunktionella borsten är dessutom utrustad med tre olika verktyg för att effektivt rengöra de flesta typer av skor samt för att komma åt hela skon med olika delar av borsten. 


3 verktyg på en borste

Enkel att använda

Effektiv mot smuts och fläckar

Klarar av de flesta typer av skor och kängor


Enkel att använda

För att borstning av mocka ska du använda borsten som är gjord utav nylon och en mjukare metalliknande tråd. Designen på den här sidan av borsten gör att du skonsamt når djupt in i mockat och kan lösa upp samt avlägsna smutspartiklar som har fastnat. 

Vid borstning av nubuck och andra känsliga lädertyper ska du använda den kortare sidan med gummi borsten. Gummi Stråna tar försiktigt bort smuts och återställer de korta fibrerna i nubuck. De formade gummikanterna är till för att smidigt rengöra sömmar och skarvar som annars är svåra att komma åt.  


Artikelnummer: ST-050
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.