Suddgummi för läderskor

129 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Smidigt gummiblock som lätt putsar bort fläckar på olika läderskor

Bli enkelt av med tråkiga gräsfläckar, asfaltfläckar eller andra tråkiga fläckar på dina fina skor i läder, mocka eller nubuck. Suddgummit är ett grovkornigt gummiblock som fungerar till att förhöja skinnets yta när den rengör, återställa strukturen och vitalisera blanka områden utan att påverka färgen 


Tar enkelt bort fläckar på skorna

Passar till läder, mocka och nubuck

Räcker länge

Värnar om materialet


Enkel att använda

Suddgummit för dina skor är enkelt att använda, gnid bara på fläckarna och märkena med ett fast tryck. Borsta sedan av och du har nu enkelt och effektivt blivit av med tråkiga fläckar. Sko Suddgummit är litet, enkel och praktiskt att använda. Du tar enkelt med den i fickan och det är mycket lämpligt för resor.

Fler användningsområden

Eftersom att suddgummit fungerar till alla typer utav genuint eller syntetiskt mocka, läder och nubuck så kan du sudda bort fläckar på mer än bara dina skor. Det funkar utmärkt att använda på väskor, kläder och andra saker i liknande material. Perfekt att ha suddgummit i väskan så att du när som helst kan ta fram det för att bli av med tråkiga fläckar.

Artikelnummer: ST-048
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.